Vi tilbyder

kunsttryk

I Art Stories laver vi historier tilpasset venteværelser, hvor der kommer børn. Fælles for vores historier er, at de alle er omkring emner, som børn kan relatere til. Det kan f.eks. være Silke Skildpadde, som får skjoldkopper og er nervøs for at skulle til lægen. Alle tegninger har en masse små, finurlige detaljer som fanger barnets nysgerrighed og teksterne er korte, så den voksne sammen med barnet kan færdiggøre historien i venteværelset. Konceptet består af 6 kunsttryk, som tilsammen bliver en historie – som en pixibog på væggen. Dermed har barn og forældre noget at hygge sig om i venteværelset, samtidig med at barnet kan spejle sig i historien og dermed blive mere tryg i situationen. Alle historier trykkes i 50 eksemplarer, som alle er nummereret med håndskrevne tekster, hvilket gør hver enkelte historie unik. Alt indrammes i museumsrammer med passepartout og vi søger for at hænge billederne op, så intet er overladt til tilfældighederne.

ORIGINALE KUNSTVÆRKER

Hos Art Stories har vi fokus på kunst i børnehøjde og vi kan hjælpe med at fortælle din historie. Det kan f.eks. være en historie, som passer til venteværelser hos speciallæger, børneafdelinger eller institutioner. Vi formidler din historie i ord og billeder, så det bliver muligt for børn at relatere til emner, som ellers kan være svære at tale om. Ligegyldigt, om vi skriver en decideret historie eller om vi udelukkende bruger kunsten som udtryksform, vil din historie være i fokus og vi tilpasser kunsten både i forhold til dine ønsker, emnet, børnene og omgivelserne. Hos Art Stories går vi op i detaljer og derfor er det altid os, som sørger for at hænge kunsten op, så vi følger vores kunst hele vejen.

UDSMYKNINGSOPGAVER

I Art Stories laver vi alle former for udsmykningsopgaver og ingen opgave er for stor eller lille. Kunsten kan både tage udgangspunkt i et forudbestemt emne eller vi kan komme med et oplæg. Når vi arbejder med udsmykningsopgaver, er vi meget bevidste om, at vi laver kunst i børnehøjde. Børnene skal kunne relatere til det vi laver og kunsten skal tale til børnenes følelser og vække deres nysgerrighed. Ydermere har vi fokus på at tilpasse kunsten til omgivelserne, hvad enten kunsten hænger i et lægehus eller en institution. Vi er detaljeorienterede og går op i at levere et ordentligt stykke arbejde lige fra første penselstrøg til kunsten hænger på sin rette plads.

KUNSTFORLØB FOR BØRN

I Art Stories er det ikke kun os, der laver kunsten, vi tilbyder også individuelt tilpassede kunstforløb for en gruppe børn. Vi tilpasser forløbet i forhold til de deltagende børn og kan arbejde ud fra et emne efter ønske. Vi har desuden erfaring i at arbejde med både fysisk- og psykisk udfordrede børn. Ved at inddrage børnene i den kreative proces arbejder vi med en sanseintegration, som vækker både sanser og sind. I et kunstforløb hos Art Stories er det processen, som er i fokus, men resultatet kan også både ende ud i små individuelle kunstværker eller et samlet kunstværk til pynt i institutionen.

Sådan fungerer det

1. Vi tager en snak

Hos Art Stories snakker vi meget. Hos os findes der nemlig ingen hurtige løsninger og vi går op i, at alle kunder får lige præcis det, der passer til deres behov.

Derfor er det så vigtigt, at vi med udgangspunkt i en god og grundig snak, får afstemt vores forventninger og får sporet os ind på, hvordan lige netop jeres historie formidles bedst.

2. VI PRÆSENTERER ET UDKAST

Når rammerne for projektet er aftalt, går den kreative proces i gang. Vi finder pen og papir frem og sideløbende med at fortællingen tager form, kommer figurerne til live og får hver deres rolle, så vi til sidst står med en færdig historie.

Det hele skitseres, da det er vores klare holdning, at det er nemmere at forholde sig til tingene, når der er noget visuelt at holde historien op imod og at man får en bedre fornemmelse, når det hele er sat op som en helhed.

3. VI TEGNER OG SKRIVER

Efter I har set vores oplæg og vi har tilpasset, hvis der er behov for det, går vi videre med selve produktionen. Vi skærer alle plader til vægdekorationer selv, al tekst bliver skrevet i hånden, alle kunsttryk bliver nummereret og der skal minimum 4 lag maling til, før alle de små finurlige og fine detaljer kommer frem – og vi går om nogen op i detaljer.

Hele vejen igennem processen sørger vi for løbende at sikre, at de forskellige elementer passer sammen i både stil og farver og intet er overladt til tilfældigheder. Alle billeder indrammes i museumsrammer med passepartout på et lokalt og meget kompetent rammeværksted, så vi også her sikrer at kvaliteten er i top og alle vægdekorationer sluttes af med en lak, som gør at figurerne kan tørres over, når der har været nysgerrige små pilfingre forbi.

4. Vi hænger KUNSTEN OP

Vi sørger selv for at hænge alt kunst op. Det gør vi til dels fordi, det er nemmere for jer, at vi står for det hele. Men også for at sikre, at kunsten kommer til at præsentere sig i den sammenhæng, som det er produceret til. Der kan f.eks. være figurer, som skal kigge på hinanden eller det kan være afgørende for historien, at kunsten hænger på en bestemt måde. Alt dette har vi allerede afklaret i vores gode snak i starten af processen. Og nu sørger vi så for, at der er styr på de allersidste af de der detaljer, som vi går så meget op i.

Har du spørgsmål? Kontakt os, så vil vi svare dig hurtigst muligt. ​